Αποστολή προϊόντων σε Δράμα & Υπ.Ελλάδα

Το menipharm.gr υπολογίζει το κόστος των μεταφορικών βάση συνολικού βάρους και όγκου της παραγγελίας σας. 

Αγορές άνω των 39€

download 1

Για αγορές από 39,00 € και άνω και μέχρι 6kg βάρους (ογκομετρικού ή πραγματικού) η αποστολή είναι δωρεάν.

 

Αγορές μέχρι 39€

download 2

Για παραγγελίες μικρότερες των 39,00 € και μέχρι 6kg βάρους (ογκομετρικού ή πραγματικού) τα έξοδα αποστολής είναι μόνο 2,60 €.

 

Το κόστος αποστολής προϊόντων σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες υπολογίζεται βάσει του τιμοκαταλόγου της μεταφορικής εταιρείας και προηγείται συνεννόηση με τον πελάτη.

 

Για παραγγελίες άνω των 9 κιλών η χρέωση διαμορφώνεται στο εξής: 1€ ανά επιπλέον κιλό.

 

Παράδειγμα: παραγγελία με συνολικό βάρος 10 κιλά και πάνω των 39€ η χρέωση μεταφορικών θα είναι 1€ ενώ στα 11 κιλά 2€ κ.ο.κ.. 

 

Τα προϊόντα με την ένδειξη «Προϊόν Ψυγείου» δεν αποστέλλονται εκτός του Νομού Αττικής για τη δική σας ασφάλεια και προστασία.

Αποστολή παραγγελίας εντός της Ημέρας (ΜΟΝΟ για Δράμα)

24 hours icon 24

Η υπηρεσία ισχύει μόνο για την πόλη της Δράμας. Η χρέωση της είναι 3,2 ευρώ ανα παραγγελία, και μόνο σε περίπτωση πλήρους επάρκειας των ποσοτήτων. Η αποστολή πραγματοποιείται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και συνενόησης εντός τους συμφωνιμένου 3ώρου της ίδιας ημέρας.

Για παραγγελίες συνολικού βάρους άνω των 6kg

download

Για παραγγελίες άνω των 6kg (ογκομετρικού ή πραγματικού) και ανεξαρτήτως ποσού υπάρχουν έξοδα ογκομέτρησης τα οποία υπολογίζονται αυτόματα κατά την ολοκλήρωσή της.

Χρόνος παράδοσης

22804 200

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας 1 με 3 εργάσιμες ημέρες. Γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα (θα λάβετε ενημερωτικό e-mail). Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2 – 4 εργάσιμες μέρες.

Διαθεσιμότητα

img 115488

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο φαρμακείο, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3 – 4 εργάσιμες μέρες.

Παραλαβή απο το κατάστημα

μεταφορικα 39 ευρα 1

Shipping ~ Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε με επιβεβαιωτικό email για την ορθή καταχώρηση της παραγγελίας σας. (ελάχιστη παραγγελία 10€)

Μόλις η συλλογή των προϊόντων σας ολοκληρωθεί, θα λάβετε ενημερωτικό email με το οποίο θα ενημερώνεστε ότι μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας. {Δείτε παρακάτω το ωράριο λειτουργίας για την παραλαβή των προϊόντων σας}. Εάν δεν προλάβετε την ίδια ημέρα μην ανησυχείτε! 

Το φαρμακείο μας θα κρατήσει την παραγγελία σας ενεργή για άλλες δύο εργάσιμες ημέρες. Κατόπιν, διαγράφονται αυτόματα από το σύστημά μας.

Οι παραλαβές από το φαρμακείο γίνονται Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 14:00 και 18:00-20:30.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το Σαββατοκύριακο δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις παραγγελιών.

Η επιλογή της παραλαβής απο το κατάστημα, ισχύει μετά το πέρας των 24 ωρών απο την στιγμή της αποδοχής της παραγγελίας απο την menipharm.gr

Shipping ~ Αποστολές στην Κύπρο

Cyprus Flag location navigation pin country nation 512

Αποστολές στην Κύπρο:

 

  • Express παράδοση (1-3 εργάσιμες μέρες)

 

Δέμα εώς 0.5 kg – Κόστος 25€
Δέμα εώς 1 kg – Κόστος 28€
Δέμα εώς 1.5 kg – Κόστος 32€
Δέμα εώς 2 kg – Κόστος 35€

(Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 5€)

 

  • Standard παράδοση (7-10 εργάσιμες μέρες)

 

Δέμα εώς 2kg – Κόστος 9.8€

(Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 3,85€)

Επιπλέον Πληροφορίες ~ Shipping

Shipping ~ Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της.

 

Shipping ~ Σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. 

Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Επιπλέον πληροφορίες:

Για τα βαριά αντικείμενα η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών (παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου). Θα πρέπει να προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Με εκτίμηση,

menipharm mail order rec