Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

cash on delivery
  • Πληρωμή στο Φαρμακείο 

Ανάμεσα στους τρόπους πληρωμής, μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας κατα την παραλαβή της απευθείας στο φαρμακείο, αρκεί να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας ή το Όνομα σας. Περισσότερες λεπτομέρειες για την τοποθεσία μας, εδώ.

Έχεις επιλέξει τα προϊόντα που επιθυμείς, τα έχεις βάλει στο καλάθι του menipharm.gr και θέλεις να τα παραλάβεις από το κατάστημα. Επίλεξε ένα από τα 2 καταστήματά μας για να τα παραλάβεις, πληρώνοντας με όποιον τρόπο επιθυμείς στο ταμείο του καταστήματος!

download 5 1
  • Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα 

Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών. Οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών  της Εθνικής τράπεζας και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Για λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

 

 

• H πληρωμή με χρεωστική κάρτα σου δίνει τη δυνατότητα πλήρους ή μερικής πληρωμής στο menipharm.gr. Στην περίπτωση της μερικής πληρωμής, το υπόλοιπο ποσό αποπληρώνεται στο κατάστημα κατά την παραλαβή της παραγγελίας, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας το ποσό της προκαταβολής επιστρέφεται στη κάρτα σου.

 

•Για λόγους ασφαλείας της συναλλαγής, κατά τη παραλαβή της παραγγελίας σου, θα πρέπει να έχεις μαζί σου την ταυτότητά σου.

 

•Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις τη χρεωστική σου κάρτα στο menipharm.gr ενδέχεται να σου ζητηθεί να αποστείλεις ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σου καθώς και της κάρτας που χρησιμοποίησες (με εμφανή μόνο τα 4 τελευταία ψηφία της εμπρόσθιας όψης και με καλυμμένα τα στοιχεία του τριψήφιου κωδικού ασφαλείας CVV).

 

H πληρωμή με πιστωτική κάρτα σου δίνει τη δυνατότητα πλήρους ή μερικής πληρωμής στο menipharm.gr. Στην περίπτωση της μερικής πληρωμής, το υπόλοιπο ποσό αποπληρώνεται στο κατάστημα κατά την παραλαβή της παραγγελίας, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας το ποσό της προκαταβολής επιστρέφεται στη κάρτα σου.

 

• Για λόγους ασφαλείας της συναλλαγής, κατά τη παραλαβή της παραγγελίας σου, θα πρέπει να έχεις μαζί σου την ταυτότητά σου.

 

• Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις την πιστωτική σου κάρτα στο menipharm.gr ενδέχεται να σου ζητηθεί να αποστείλεις ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σου καθώς και της κάρτας που χρησιμοποίησες για την συναλλαγή (με εμφανή μόνο τα 4 τελευταία ψηφία της εμπρόσθιας όψης και με καλυμμένα τα στοιχεία του τριψήφιου κωδικού ασφαλείας CVV)
.

download 1 1
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Η κατάθεση / έμβασμα πραγματοποιείται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας και το όνομα σας.Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό“. Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό, και αποστέλλετε το αποδεικτικό της πληρωμής σας στο e-mail: orders@menipharm.gr

 

Payment

Εθνική Τράπεζα:

IBAN Λογαριασμού: GR38 0110 3370 0000 3370 0629 364

Δικαιούχος: ΜΕΝΕΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Τράπεζα Πειραιώς:

IBAN Λογαριασμού: GR76 0172 2410 0052 4109 7994 647

Δικαιούχος: ΜΕΝΕΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Τράπεζα ALPHA BANK:

ΙΒΑΝ Λογαριασμού: GR36 0140 7320 7320 0210 1021 263

Δικαιούχος: ΜΕΝΕΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το menipharm.gr. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με την εμφάνιση του ποσού στον αντίστοιχο λογαριασμό.

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες (Τράπεζα Πειραιώς,Τράπεζα Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα).