Επικοινωνία

Contact Page ~ Επικοινωνία

Menipharm.gr
(Φαρμακείο Μενεσίδη Ιωάννη)
Αντιγόνου 15, Δράμα
τκ: 66100.
 

What’s up:   +30 6974000126

CU:               +30 6943872979

Σταθερό:      +30 25210 20600

E-mail: info@menipharm.gr

Say Hello to beuty, by MeniPharm

Δές πού βρισκόμαστε εδώ. Οι όροι και προυποθέσεις της Menipharm καθως και η πληρωμή μέσω κάρτας

Screenshot 2018 04 16 18.49.20

Ποιοί είμαστε

 

Contact ~ Το φαρμακείο της MeniPharm ιδρύθηκε το 1988 από φιλόδοξους, προχωρημένους και με ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα φαρμακοποιούς, με στόχο την ανάδειξη του φαρμακείου ως σύγχρονου χώρου παροχής ολοκληρωμένων συμβουλών υγείας.


 Το φαρμακείο που βρίσκεται στην Αδριανή Δράμας,  δραστηριοποιείται πάνω από 28 χρόνια στον Φαρμακευτικό κλάδο. Όραμα του Δικτύου μας αποτελεί η δημιουργία και η εδραίωση του «φαρμακείου του μέλλοντος», με πλήρη εκμετάλλευση των σημερινών τεχνολογικών δυνατοτήτων, καλαίσθητο και λειτουργικό περιβάλλον, συνεχή παροχή υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών υπηρεσιών και ανάδειξη της επιστημονικής εγκυρότητας του φαρμακοποιού. Σταθερή και αδιαπραγμάτευτη αξία του Δικτύου μας αποτελεί ο απόλυτος σεβασμός στις ανάγκες σας. Μεριμνούμε καθημερινά για την πληρέστερη εξυπηρέτησή σας και τη διαρκή παροχή φροντίδας, λύσης και συμβουλής, πάντα υπό το πρίσμα του κύρους και της εξειδίκευσης του φαρμακοποιού. 


Contact Page ~H Ιστοσελίδα αυτή 

περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω του οποίου προβάλλονται ηλεκτρονικά τα προϊόντα που παρέχονται προς πώληση, τα οποία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων καλλυντικά και δερματολογικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής, παιδικά- βρεφικά είδη περιποίησης, βρεφικά γάλατα κ.α. (στο εξής αναφερόμενα γενικά ως τα «προϊόντα»).


Contact ~ Η Ιστοσελίδα ανήκει στην ατομική επιχείρηση με την επωνυμία ”Φαρμακείο Μενεσίδη Ιωάννη” η οποία εδρεύει στην Αδριανή, Δράμας, ΑΦΜ: 150132118, ΔΟΥ Δράμας, Επικοινωνία: τηλ:2521082444 , διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@menipharm.gr Contact Page ~ Υποχρέωση καταχώρισης ορθών προσωπικών στοιχείων

Contact ~ Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στην Εταιρεία είναι απαραίτητα προκειμένου να επικοινωνήσει η επιχείρηση μαζί σας για την διευθέτηση ειδικότερων θεμάτων σε σχέση με την παραγγελία σας, την εκτέλεση των υποχρεώσεών της απέναντί σας καθώς και για την εκτέλεση των παραγγελιών που έχετε υποβάλλει, την τιμολόγησή σας, την διευκόλυνση των παραδόσεων, την εν γένει εκτέλεση της σύμβασης με εσάς, την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας καθώς και την αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δελτίου νέων και προσφορών σε σχέση με προϊόντα μας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. 


Για τον σκοπό αυτό θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε στοιχεία τα οποία είναι απολύτως ορθά, ακριβή και επικαιροποιημένα. Σε περίπτωση μεταγενέστερης αλλαγής οποιουδήποτε από αυτά θα πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά εγγράφως εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος. Σε περίπτωση που οι συμβατικές ή νόμιμες υποχρεώσεις της επιχείρησης μας, οι οποίες υλοποιούνται με τη χρήση των δηλωθέντων σε εμάς δεδομένων δεν εκπληρωθούν εγκαίρως και προσηκόντως εξαιτίας της χρήσης λανθασμένων ή μη επικαιροποιημένων προσωπικών στοιχείων τα οποία δηλώσατε εσείς, η επιχείρηση ουδεμία ευθύνη φέρει. 


Ειδικότερα, κάθε τυχόν ενημέρωση που θα πραγματοποιείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα μας έχετε γνωστοποιήσει κατά την δημιουργία λογαριασμού (λ.χ. για την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας προϊόντος ή για τις λοιπές διευθετήσεις της σύμβασης κλπ) θα θεωρείται ως έγκυρη έστω και αν δεν παραδίδεται σε εσάς εξαιτίας σφάλματος στα αναγραφόμενα από εσάς στοιχεία ή/και λόγω τεχνικής ή άλλης βλάβης στον διακομιστή σας, ή/και στο τηλέφωνό σας, ή/και στον τηλεπικοινωνιακό σας πάροχο, ή/και λόγω αλλαγής των στοιχείων σας (εφόσον δεν μας έχετε ενημερώσει εγκαίρως σχετικά). 


Υπογραμμίζεται ότι έκαστος χρήστης φέρει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για την ακρίβεια, αλήθεια και επικαιροποίηση των δεδομένων που δηλώνει. Η επιχείρηση μας δεν προβαίνει σε καμία ταυτοποίηση των δεδομένων που δηλώνονται από τον χρήστη και ως εκ τούτου ουδεμία ευθύνη φέρει ως προς αυτά.

 

Contact Page ~ Ρητή συγκατάθεση

Με τη συμπλήρωση και καταχώριση των προσωπικών σας δεδομένων δηλώνετε ότι συναινείτε ρητώς στη χρησιμοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων, για τη νόμιμη συλλογή και επεξεργασία των οποίων και για τους σκοπούς που περιγράφονται ανωτέρω έχετε ενημερωθεί μέσω των παρόντων όρων και προϋποθέσεων. Η εντολή αποθήκευσης των στοιχείων σας αυτών αποτελεί τη ρητή συναίνεσή σας για την επεξεργασία που περιγράφηκε ανωτέρω.

 

Ο χρήστης αναγνωρίζει, αποδέχεται και επιτρέπει ότι η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί υπεργολάβους για την παροχή των  υπηρεσιών της και η επιχείρηση δηλώνει ότι οι υπεργολάβοι συμμορφώνονται πλήρως με τα αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα, τις τεχνικές γνώσεις και την  προσωπική ακεραιότητα που απαιτούνται από το νόμο για τη διασφάλιση του απορρήτου της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.