Επέλεξε τον πάροχο μεταφοράς για την παρακολούθηση της παραγγελίας σου

Βάλε τον αριθμό Voucher, που σου έχουμε στείλει, αφού ενημερώθηκες για την επιτυχή αποστολή της παραγγελίας σου. (ΟΧΙ τον αριθμό παραγγελίας της MeniPharm)

Εμείς

Ο φαρμακοποιός επιτελεί κοινωνικό λειτούργημα, είναι δίπλα στον πολίτη και οφείλει, όχι μόνο να υποδεικνύει τον τρόπο περίθαλψης, αλλά και να μεταδίδει  δύναμη και ελπίδα για την λύση του προβλήματος..

Η αποστολή μας

το πνεύμα της υγειονομικής περίθαλψης και το ενδιαφέρον για την υγεία των συνανθρώπων μας. Στο φαρμακείο μας, οι ασθενείς εξυπηρετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πολλές φορές παρέχονται υπηρεσίες ακόμη και  αφιλοκερδώς.

Τι προσφέρουμε

  • Ασφαλείς αποστολές
  • Ταχύτητα
  • Εχεμυθεία

Ποίοι είμαστε:

 

Το Δίκτυο κληρονομικών Φαρμακείων της MeniPharm ιδρύθηκε το 1988 από φιλόδοξους, προχωρημένους και με ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα φαρμακοποιούς, με στόχο την ανάδειξη του φαρμακείου ως σύγχρονου χώρου παροχής ολοκληρωμένων συμβουλών υγείας. Τα Φαρμακεία που βρίσκονται στην Αδριανή Δράμας, και Αντιγόνου 15 στην Δράμα, δραστηριοποιούνται πάνω από 28 χρόνια στον Φαρμακευτικό κλάδο.
Όραμα του Δικτύου μας αποτελεί η δημιουργία και η εδραίωση του «φαρμακείου του μέλλοντος», με πλήρη εκμετάλλευση των σημερινών τεχνολογικών δυνατοτήτων, καλαίσθητο και λειτουργικό περιβάλλον, συνεχή παροχή υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών υπηρεσιών και ανάδειξη της επιστημονικής εγκυρότητας του φαρμακοποιού. Σταθερή και αδιαπραγμάτευτη αξία του Δικτύου μας αποτελεί ο απόλυτος σεβασμός στις ανάγκες σας.
Μεριμνούμε καθημερινά για την πληρέστερη εξυπηρέτησή σας και τη διαρκή παροχή φροντίδας, λύσης και συμβουλής, πάντα υπό το πρίσμα του κύρους και της εξειδίκευσης του φαρμακοποιού. Σήμερα το Δίκτυο απαρτίζεται από το Φαρμακείο Μενεσίδη στην Δράμα (Αντιγόνου 15), και το Φαρμακείο Μενεσίδη Ιωάννη στην Αδριανή Δράμας. Δες περισσότερα εδώ