Παραλαβή από το Φαρμακείο

Η παραλαβή απο το κατάστημα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 14:00 και 18:00-20:00.

Ισχύει μόνο για αγορές άνω των 10€ και εφ’όσον έχουν παρέλθει τουλάχιστον 24 ώρες από τη λήψη και αποδοχή της παραγγελίας σας. 

Οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται απο το φαρμακείο μετά την πάροδο Δυό (2) εργασίμων ημερών ακυρώνονται αυτόματα. Οι τιμές στο φυσικό κατάστημα ειναι ίδιες αλλά οι εκπτώσεις διαφοροποιούνται.

Δείτε που βρισκόμαστε

Φαρμακείο Μενεσίδης Ιωάννης, Αντιγόνου 15 στο κέντρο της Δράμας. Βρίσκεται στην στην συμβολή των οδών Ιπποκατους και Αντιγόνου. (Πατήστε στο παρακάτω κουμπί, για να μεταφερθείτε στους χάρτες της Google)

Φαρμακείο Μενεσίδης Ιωάννης στην Αδριανή Δράμας. Βρίσκεται στην πλατεία της περιοχής, έναντι του λαογραφικού Μουσείου. Βρείτε μας Αδριανή, Δράμας. (Πατήστε στο παρακάτω κουμπί, για να μεταφερθείτε στους χάρτες της Google)

Το φαρμακείο της MeniPharm ιδρύθηκε το 1988 από φιλόδοξους, προχωρημένους και με ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα φαρμακοποιούς, με στόχο την ανάδειξη του φαρμακείου ως σύγχρονου χώρου παροχής ολοκληρωμένων συμβουλών υγείας. Τα Φαρμακεία που βρίσκονται στην Αδριανή Δράμας, και Αντιγόνου 15 στην Δράμα, δραστηριοποιούνται πάνω από 28 χρόνια στον Φαρμακευτικό κλάδο.

Όραμα του Δικτύου μας αποτελεί η δημιουργία και η εδραίωση του «φαρμακείου του μέλλοντος». Με πλήρη εκμετάλλευση των σημερινών τεχνολογικών δυνατοτήτων, καλαίσθητο και λειτουργικό περιβάλλον, συνεχή παροχή υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών υπηρεσιών και ανάδειξη της επιστημονικής εγκυρότητας του φαρμακοποιού. Σταθερή και αδιαπραγμάτευτη αξία του Δικτύου μας αποτελεί ο απόλυτος σεβασμός στις ανάγκες σας. Μεριμνούμε καθημερινά για την πληρέστερη εξυπηρέτησή σας και τη διαρκή παροχή φροντίδας, λύσης και συμβουλής, πάντα υπό το πρίσμα του κύρους και της εξειδίκευσης του φαρμακοποιού.

Περισσότερα για εμάς εδώ.

MeniPharm Development Inc.