Αντιγόνου 15, Δράμα

  • 0

    No products in the cart.

Αντιγόνου 15, Δράμα

Pick up ~ Παραλαβή απο το κατάστημα

Παραλαβή και Πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας

Για την παραλαβή από το φυσικό κατάστημα απαιτείται να έχει γίνει εκ των προτέρων ή τηλεφωνική ή on line παραγγελία.

(pick up) Η παραγγελία θεωρείται έτοιμη προς παραλαβή εφόσον έχει σταλεί αντίστοιχη ενημέρωση σε μορφή  e-mail από το κατάστημα μας.

Κατόπιν της δικής μας ενημέρωσης ( email) ο πελάτης μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του απο το φυσικό μας κατάστημα σε διάστημα πέντε (5) εργάσιμων ημερών.

(pick up) Μετά το πέρας του χρονικού περιθωρίου ( πέντε (5) εργάσιμων ημερών) η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα και δεν είναι πλέον διαθέσιμη στο φυσικό μας κατάστημα.Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι ίδιες με του φυσικού κατάστηματος – διαφοροποιούνται όμως οι εκπτώσεις.


Το ωράριο που ισχύει για τις παραλαβές από το κατάστημα είναι το εξής:
Δευτέρα-Παρασκευή 08:00- 15:00 & 17:00 – 21:00
Σάββατο 09:00- 15:00 & 17:00 – 20:00

Φροντίζουμε για την ασφάλεια της παραγγελίας σας (pick up)

Το menipharm.gr θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, οι εργαζόμενοί μας παραμένουν υγιείς και καταβάλλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την τήρηση αυστηρών μέτρων προσωπικής υγιεινής, τόσο για την ασφάλεια των ιδίων, όσο και για εκείνην όλων εσάς που εξυπηρετούμε καθημερινά.(pick up)

Προκειμένου να λάβετε το πακέτο σας με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, τηρούνται οι παρακάτω κανόνες ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος μεταφοράς του ιού:

1

Όλοι οι εργαζόμενοι του menipharm.gr είναι εξοπλισμένοι με μάσκες και γάντια, ενώ σε όλους τους χώρους υπάρχει αντισηπτικό χεριών για συχνή απολύμανση.(pick up)

2

Τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας (τουλάχιστον 1,5 μέτρο) μεταξύ των εργαζομένων και οι χώροι μας απολυμαίνονται σε τακτική βάση.(pick up)

3

Η είσοδος στην αποθήκη στους μη έχοντες εργασία έχει περιοριστεί αυστηρά, ενώ όλοι οι εξωτερικοί συνεργάτες (courier, μεταφορικές εταιρείες) παραλαμβάνουν και αφήνουν τις παραγγελίες και τα εμπορεύματα σε ειδικό χώρο.(pick up)

4

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες courier έχουν και αυτές με τη σειρά τους εξοπλίσει τους εργαζομένους τους με γάντια, μάσκες και αντισηπτικά, για την ασφαλέστερη μεταφορά των πακέτων προς τους παραλήπτες τους.(pick up)

5

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό, προκειμένου όλοι οι πελάτες μας να εξυπηρετηθούν γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία. Ωστόσο, λόγω του πολύ μεγάλου όγκου παραγγελιών που εξυπηρετούμε καθημερινά, ενδεχομένως να προκύψουν μικρές καθυστερήσεις στην εξυπηρέτησή σας και για αυτό το λόγο ζητούμε την κατανόησή σας.(pick up)

Όροι χρήσης

Ο ιστότοπος www.menipharm.gr είναι η ηλεκτρονική παρουσία του φαρμακείου Μενεσίδη Ιωάννη.  με διευθυνση Αντιγόνου 15, Δράμα και ΑΦΜ 150132118 και Αρ. ΓΕΜΗ 156380019000. Το φαρμακείο παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα πραγματοποίησης παραγγελιών παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω του ιστοτόπου και μέσω τηλεφώνου από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 21:00 και Σάββατο 09:00-20:00. Ο χρήστης έχει την επιλογή του τρόπου πληρωμής, της τοποθεσίας αποστολής ή παραλαβής από το φαρμακείο καθώς και της επιλογής του τύπου παραστατικού (απόδειξη ή τιμολόγιο πώλησης). Βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας δεν επιτρέπονται πωλήσεις φαρμάκων και εκτέλεση συνταγών ασφαλιστικών ταμείων μέσω Internet.(pick up)

Τροποποιήσεις όρων και υπηρεσιών

Ο ιστότοπος www.menipharm.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών βάσει των αναγκών του φαρμακείου και της φαρμακευτικής νομοθεσίας. Ο ιστότοπος www.menipharm.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες του για οποιαδήποτε τροποποίηση στους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών ωστόσο οι τροποποιήσεις αυτές δεν ισχύουν για παραγγελίες που έχουν ήδη τοποθετηθεί.

Ο ιστότοπος www.menipharm.gr δικαιούται ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να μεταβάλλει την φύση και το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου, καθώς και να αναστέλλει ή να διακόπτει πρόσκαιρα ή και μόνιμα την λειτουργία του. Μπορεί επίσης να διακοπεί ή να ανασταλεί ή να παρεμποδισθεί η λειτουργία του παρόντος δικτυακού τόπου από λόγους που διαφεύγουν τον έλεγχο ή την βούληση του www.menipharm.gr.(pick up)

Πνευματικά δικαιώματα

Ο ιστότοπος www.menipharm.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της επιχείρησης Φαρμακείο Μενεσίδης Ιωάννης”. Όλο το περιεχόμενο που αναρτάται όπως ονόματα, κείμενα, εικόνες, φωτογραφίες, κείμενα, εμπορικά λογότυπα και γραφιστικά, αποτελούν διακριτικά γνωρίσματα αποκλειστικής ιδιοκτησίας του ηλεκτρονικού φαρμακείου και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία περί Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων και Αθέμιτου Ανταγωνισμού.(pick up)

Υποχρεώσεις Χρήστη

Ο Πελάτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πριν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό φαρμακείο www.menipharm.gr και πριν από την πραγματοποίηση παραγγελιών. Ο Πελάτης θεωρείται πως έχει αποδεχθεί ανεπιφύλακτα του όρους χρήσης στην περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του ιστοτόπου.

Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην παρεμποδίζει την χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης/χρήστης υποχρεούται σύμφωνα με τον Νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες Όρους, να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ’ αυτόν (δικτυακό τόπο), ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή υπηρεσιών από το www.menipharm.gr.

Ο παρών δικτυακός τόπος και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτού απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Απαγορεύεται σε ανήλικα άτομα να τον χρησιμοποιούν ή να τον επισκέπτονται, καθώς και να συνάπτουν συναλλαγές. Το www.menipharm.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ενδεχόμενη επίσκεψη του δικτυακού τόπου αυτού και χρήση του από ανήλικα άτομα, δεδομένου ότι δεν μπορεί να ελέγχει την ταυτότητα των εισερχομένων χρηστών/επισκεπτών.